26/4-09

I helgen har mina föräldrar och småsyskon varit bortresta, så jag och min syster har haft det otroligt skönt.
I fredags gick jag först i skolan, sen hem och fixade några saker och sedan vidare till stan. Jag hade en frisörtid där jag slingade mitt hår, ingen större skillnad. På kvällen när jag kom hem umgicks jag med frida och linus, sedan när dem skulle hem hämtade jag niklas då vi kollade på tv tills emma kom hem.
Lördagen spenderade jag först med emma, sarah och niklas. vi var mest ute eftersom det var så fint väder! Lite senare mot kvällen fick vi besök, och som tur var så det slutade bra.


jag, moa och frida

<3

you are the only i want..and you know that


sjuk again....

I fredags mötte jag först stella på stan, vi gick en sväng sedan ner till bryggan och bara tog det lugnt. Efter en stund kom sara och amandorna också, vilket var mycket trevligt. Då stella skulle till sin vän, begav jag mig till märsta.
Helgen har varit mycket trevlig, men idag började jag känna mig sjuk, så den slutade inte lika trevligt som den började.
I veckan har vi både musik- och teknikprov, samt nationella i matte -pain in the ass! Nu ska jag ringa min kära vän frida, så får vi se om jag orkar göra något resten av den här dagen. pusshej

Några bilder från helgen









16/4-09

Jag känner mig så otroligt aktiv i min blogg nu för tiden..

Gårdagen bestod av skola, chill & stan med frida. Vi åt våran favoritmåtid, träffade elin och richard och gjorde några små inköp. På kvällen mötte vi niklas på stationen, och åkte sedan hem med elin.
Idag har jag bara varit i skolan, sedan chill hos frida.

Jag har änligen börjat bestämma mig över hur jag ska göra med sommarjobb, förmodligen blir det norge i år igen, dock inte i 5 veckor, utan 2-3! puss


påsklov och fint väder!

Det är otroligt skönt med vår, och minst lika skönt med lov! Det är dock inte lika skönt för mig som har årets jobbiga tids period just nu, nämligen pollen som tar död på mig. Den allergiperioden brukar börja när blad på träd blommar ut, och förhoppningsvis sluta ganka snabbt igen, så det blir mediciner ett tag framöver. Idag har jag inte planerat så mycket eftersom jag i stort sätt bara har sovit och varit ute. Imorgon ska jag umgås med Stella, vilken jag verkligen ser fram emot! puss


5/4-09

Det börjar bli en vana att jag bara skriver inlägg på söndagar nu. Gårdagen bestod av vänner och på kvällen förkrök hos bella sedan årsfest. Kvällen/natten var obeskrivlig och måste verkligen göras om! Idag har jag bara chillat och ätit massa onyttigt med mina kära vänner frida och moa.
hejdååå


RSS 2.0