29/12

Hejhopp! God fortsättning som man säger.

Julen har gått oerhört fort och jag har till och med hunnit haft mormor på besök en vecka sedan jag bloggade sist. Nu är det dags att hämta nästa norgebesök, och den här gången är det min moster och kusin. Saknar dem så mycket, så det ska bli trevligt att få träffa dem! Det är nyår om två dagar vilket är otroligt kort kvar.. ska se om jag finner något som nyårlöfte, har redan börjat tänka på ett, men vem som helst vet väl att nyårslöften aldrig brukar hålla, men den här gången ska jag hålla mitt.

Nu tänkte jag iallafall ta mig till stan för att kolla lite kläder, sen träffa min moster och kusin och därefter planera lite inför nyår!



bilden är på min älskade syster emma!

in i det sista

Nu har jag inte bloggat på väldigt länge och känner att det kanske inte är min grej med att skriva ner det jag gör om dagarna.. är också sugen på att skaffa en ny blogg och bara göra om allt från start, men får se över den biten. Hur som helst, en termin av ettan är förbi, och det är helt otroligt hur snabbt det har gått!

planer för veckan.
måndag: skola redovisa engelskan av företagsekonomiuppgiften. möta upp frida på stan, handla julklappar, besöka min gamla skola på deras avslutning.

tisdag: följa med syster då hon ska tatuera sig. åka till stan med henne handla de sista julklapparna, därefter hämta upp mormor som kommer med flyg från norge.

onsdag: it's my brothers birthday. jo men visst, johannes och alexander fyller 10år! kalas och gäster hela dagen.
torsdag: JULAFTON! ska firas med mormor & morfar + morfars systrar och givetvis min familj.

RSS 2.0