summer, i love it!

Den här helgen har bestått av Niklas, Frida, konfirmationsfirande av min lillebror, fest, båt-sol-bad och snart plugg..
I fredags var jag med Niklas. Jag åkte hem på lördagsförmiddagen för att kolla på min lillebror när han konfirmerade sig. Tyvärr är kyrkan det tråkigaste som finns att sitta i, men efter hemma var det helt okej! På kvällen var vi hemma hos Daniel, och det var ganska lugnt men trevligt!

Idag (söndag) vaknade jag av att Fridas mamma Annika frågade om vi ville följa med till Järsö, där Fridas mormor och morfar har sin sommarstuga, och det ville vi ju såklart! Vi åkte ut på sjön till en ö och solade och badade i några timmar. Det var verkligen jättevarmt och mysigt!

Nu ska jag göra mitt sista framskjutna arbete i so:n, får se hur det går! Puss


Reeegnig torsdag

Tjena bloggen!
Idag när jag vaknade kände jag mig inte alls lika förkyld som gårdagen, så otroligt skönt!
Jag vaknade och märkte att det var helt tyst i vårat hus, inte ett ljud och det brukar det ju såklart vara eftersom jag har tre småsyskon som alltid ska till skolan i ungefär samma tid som mig. Det var alltså mamma som var ledig idag som försovit sig, försover hon sig försover alla sig för det är alltid hon som väcker oss på något vis. Så panik, göra mig i ordning och äta en frukost som bestod av 2 hela riskakor..inte så mättande men gott var det ju!

Skoldagen gick relativt snabbt och jag hann bli klar med en svenskauppgift så nu har jag bara so:n kvar sedan är alla arbeten överstökade! Runt halv 2 lämnade jag skolan för att ta bussen till stan och möta Stella. Det blev några inköp även om jag inte borde, men jag är nöjd och det är väl huvudsaken.

Ikväll ska jag plugga demografi med Frida, får se hur det går med tanke på hur det brukar sluta när vi pluggar tillsammans. P&K / Sofie

sjuk....

Jag bloggar verkligen aldrig längre, känns som man har annat att göra på något sätt, men jag funderar på att ta tag i det mer nu, med tanke på att jag får mer tid och ska lämna sverige i några veckor snart! Hur som helst så har jag blivit dunderförkyld, inte alls oväntat.. jag ska troligtvis till läkaren imorgon!
 
I måndags tränade jag första gången på någon vecka, det var sjukt jobbigt måste jag säga! jag sprang med min tränare en längre runda med solen stekandes på ryggen, inte så behagligt! därefter hade vi inomhuspass med klubba och boll, det var betydligt mycket roligare.

Just ja, under lovdagarna förra veckan fick jag finbesök hem, nämligen emma och rebecka! jag har inte träffat dem sedan i somras, vilket är mycket dåligt av oss! det var iallafall jättetrevligt, tack tjejer!


min kära vän frida på bilden

17/5-09

Verkligen på tiden att uppdatera, med hjälp har jag en riktigt fin kille på bild!
I fredags tog jag ledigt från skolan för att kolla in thoren en andra gång med moa. Vi stannade i ca tio minuter, in på några affärer och sedan hem efter som moatöösen var så snuvig! på kvällen fick jag finbesök och det mycket var trevligt! pusspusspuss


4/5-09

Sammanfattning av helgen!
Torsdags- valborg
Fredags- mys med tjejerna på kvällen, racerfart hem och sova!
Lördag- chill hos frida, somnade i solen, på kvällen fest
Söndag- brakfrukost á la frida och moa, sedan tog vi det lugnt!

Idag började innebandy försäsongsfysen! Det var absolut bland den jobbigaste träningen i mitt liv, och jag hoppas innerligt att de resterande träningarna inte blir exakt lika jobbiga för då vet jag inte vad jag gör! jag tror inte jag är ensam om den åsikten!


valborg

Valborg spenderades först på bryggan med champangefrukost med tjejerna, sedan gled vi vidare och därefter hem och grillade hos almlöf. När vi kände oss klara där åkte vi in till stan igen, träffade människor i stadsparken. Sedan begav vi oss till årsta, sedan tillbaka till stan igen där vi av en ren slump blir inbjudna på ett hotell där vi partaaa järnet!
det var grovt kul, jag älskar mina vänner

RSS 2.0