han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

jag sammanfattar går- och den här dagen lite snabbt.
igår var jag först i skolan såklart. vi hade engelskaprov, och det gick väl inte överdrivet bra tror jag. efter skolan tog jag sällskap med mathias till stan för att möta filip, då mathias skulle möta isabelle. när jag och filip hade fixat mobilbyten osv återgick jag till mathias och isabelle som sedan åkte hem till henne. senare gick jag för att möta sara och stella, samt saras vänner, vi fick även sällskap av linda. tillslut gick jag linda och stella till storken och satt oss i en längre stund. kvällen slutade med att stella och sara åkte till någon vän, och jag umgicks med lina, linda och moa samt några andra människor. runt 12 åkte vi hem till mig och sov & vaknade supertidigt då vi sjöng till trasdockorna!

den här dagen har mest varit lugn. moa åkte hem lite tidigare för att packa osv inför matchen som spelades mot nyby i allians. lina och linda åkte bil med oss! tyvärr torskade vi med 1-0, hur vi nu lyckades med det(?) aja imorgon tar vi nya tag då vi har två matcher. ikväll ska jag umgås med min kära vän sara, vi får se vart kvällen leder oss! pusss


o som i onsdag

Heeeey. Idag har jag först varit i skolan som vanligt förståss. Efter skolan mötte mamma mig och lämnade mina pengar osv, sen åkte jag in till stan för att möta stella, då jag gick runt där fikade och umgicks med henne under eftermiddagen/kvällen. När jag kom hem städade jag lite, och fick planer på att rensa massa kläder och skor.. dock inte just nu! På fredag har vi engelskaprov, jag har inte pluggat ett dugg, därför tänkte jag börja med det snart.
ha det bäääst

back in town

Nu är jag hemma igen och jag måste säga att jag har haft väldigt kul! 

     


sportlov

Sammanfattning av veckan!
I måndags var jag med frida och moa på stan. Vi fikade bland annat, sedan åkte jag och frida hem och moa lika så. På kvällen gick vi hem till mig för att packa min väska, hälsa på familjen och sådär. När vi sedan skulle gå hem till frida igen hann vi bara gå några meter förbi min grannes tomt då vi hörde något från stigen bakom hans hus, jag valde att faktist vända och springa tillbaka, och även frida hängde på. Pappa missade ju inte mitt skrik så han rusade upp och hade tydligen sett någon springa från stigen där allt hände. Så sjukt läskigt! Därefter skjutsade han oss till frida, då vi hariga som vi är var vakna för att vänta in våra systrar som också skulle sova hos frida.

Tisdagen började med vi vaknade, jag gjorde iordning mig och sedan begav mig till luthagen för att äta lunch hos en släkting. Jag tillbringade hela förmiddagen och lite av eftermiddagen där. Runt 3 blev jag skjutsad till stan där jag mötte moa. Vi gick där ett tag, sedan åkte vi till hennes mammas jobb och hämtade nyckeln till hennes lägenhet. Kvällen/natten tillbringade vi med anders med flera. På onsdag(idag) vaknade vi hyffsat tidigt, då vi gjorde iordning oss och åkte ner på stan där jag mötte sara. anders och moa gick för att göra andra saker, och vi gick runt sedan hem till sara. lunchen fick bli på cupido!

imorgon åker jag till nynäs, & kommer hem på lördag vilket ska bli sjukt kul!
ha det så bra, pusspuss


Suuunday

Dagen började med att jag gjorde mig i ordning, sen skulle jag försöka vara snäll och hinna se lite av johannes och alexanders match. Självklart hann jag inte det så pappa fick komma och hämta mig istället. Vi kollade på mitt lags match i allians, jag kunde inte spela är fortfarande sjuk , men tyvärr torskade vi mot årsta med 6-4 (?) inte säker. Därefter skjutsade pappa mig till stan där jag mötte upp isabelle "buffen" isaksson. vi har inte umgåtts på sjukt länge vilket är dumt av oss, så vi tog en fika och en runda på stan tills hennes pojkvän kom och hämtade henne. När jag kom hem åkte jag och kollade på umatchen mot storvreta, där det tyvärr blev ytterligare en torsk. Nu är jag hemma, och vet inte vad som händer ikväll. pusss

dindindin, tänk inte på min den är bara gjord av blod och lite skinn !

Dagen har varit skön. Vi var lediga från skolarbete eftersom vi var i forsmark hela dagen. Inte det roligaste jag har varit med om, men en helt okej vanligtorsdag ändå. Ingen träning för min del idag heller, så jag ska plugga inför soprovet med frida istället. puss

11 februari 2009

Sjuk idag, har bara kollat på tv och sovit, sen även pluggat lite.

För någon dag sedan ringde mormor och berättade för mamma att stian och tarald har erdjudit mig jobb på samma hotell i norge i sommar igen, väldigt kul faktist. Frågan är om jag ens vill jobba där eftersom jag inte jobbar regelbundet.. men jag behöver inte ge besked förän i påsk, så jag har tid att tänka. I sommar ska jag hur som helst åka utomlands med frida i två veckor! vi har även planer på att åka till gotland, men jag vet inte om det finns tid? sedan ska jag och massa tjejer troligen åka till åhus! jag längtar tokmycket!
Btw så är jag dåligt avundsjuk på mina grannar som är i thailand och ska stanna där i 3 månader(?)

så var det dags igen..

Idag tvingade jag mig själv att gå till skolan eftersom vi hade vår sista lektion att fixa några viktiga saker på musiken. När jag kom till skolan fick jag höra att flera lärare var sjuka och vi hade istället för en vanlig lektion vikarie då vi skulle göra ett mattetest i nationella. Efter det var det dags för musik, där ytterligare en lärare var frånvarande så lyckades vi överväga om att få ha musik ändå, så nu går det framåt med vårat "arbete" och vi begav oss sedan mot en till mattelektion där jag valde att gå hem eftersom jag har lyckats blivit sjuk igen.. jag förstår verkligen inte hur det är möjligt, men under det här lilla av året som gått så har jag hunnit haft influensa, magsjuka och den jobbiga förkyldningen som jag nu har fått. Det innebär att jag inte kommer träna ikväll, och troligtvis inte på hela veckan eftersom jag så nydligen har fått den, kulkul!

Imorgon ska vi ut och gå i två timmar, någon grej vi måste göra begärt från idrottsläraren, då alla ska klä sig efter väder. Jag antar att jag därför kommer stanna hemma imorgon om jag fortsätter må såhär. På torsdag är vi lediga, eller lediga från skolan för då ska vi åka och kolla på nånting.. lovet närmar sig med stormsteg! puss        

Saturday

Idag steg jag upp runt halv 9, då jag packade väskan, gjorde mig iordning och sedan vidare på match. Matchen var med 93laget borta mot björklinge. Tyvärr slutade det med att vi förlorade med 3-1, men det speglade inte matchen. Efter matchen åkte vi och åt, sen hem då jag bara har tagit det lugnt och fixat några saker. Kvällen ska jag tillbringa med bland annat moa och frida, vi ska ha myspys och kolla på melodifestivalen! Imorgon har vi match hemma mot hagunda kl 13.00!
ha en trevlig kväll

fredag

Nu är nationella i svenska avklarad. Jag har även fått veta mina betyg i två av delarna, hoppas uppsatsen är lika bra!
Jag skulle egentligen få min mobil idag, men orkar inte åka till stan när det snöar såhär mycket. usch, vad jag vill ha sommar nu!
måste även nämna johannas dans på bordet i skolan idag, det var seriöst det roligaste på länge! jag har även lärt mig en häftigare grej än att rulla på magen!

nationella

Igår hade vi läsförståelsen i svenska-nationella. Vi fick veta betygen idag, och det gick ganska bra. Imorgon har vi uppsatsen, och jag är säkert inte ensam om att vara sjukt nervös! Jag måste även bli klar med nohemtentan och svenskan! Men nu ska jag gå och införskaffa mig godis till morgondagen, det kommer bli en hård morgon. puss

innebandy

Heeeeey. idag har dagen bara bestått av massa innebandy. Det började med att vi hade match med 93laget mot stensture då vi vann med 5-4. Därefter kollade jag på matcher, sedan vidare till rasbo för att spela match med ulaget. Även en vinst där med 8-1! Imorgon börjar en ny skolvecka, med inlämningsuppgifter, prov och det resterande av nationella i svenskan! kyss

RSS 2.0